Refinansiering med sikkerhet

Økonomiske problemer?

Uansett hva som er årsaken til at du har en økonomisk utfordring, vi kan hjelpe. Selv om du har betalingsanmerkninger, kan du få lån hos oss med sikkerhet i egen bolig. Vi sier kan, da vi selvsagt ikke har mulighet til å hjelpe alle.

Refinansiering vil si å ta opp et lån med bedre betingelser for å nedbetale flere ugunstige smålån og kreditter. Du kan søke om lån fra kr 300.000, og velge en fleksibel nedbetalingsplan på inntil 25 år totalt. Du får svar på din lånesøknad innen kort tid.

Start med en enkel søknad her, og vi tar kontakt med deg og finner ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg. Du kan spare mye på å samle alle dine lån og kreditter. Målet er uansett at du skal få en ny økonomisk start.

Fakta og fordeler med refinansieringslån:

  • Vi kan finne gode løsninger som gir deg en forbedret økonomisk situasjon
  • Gjennom samtaler og analyser identifiserer vi ulike løsningsalternativer
  • Vår målsetning er at du skal komme styrket ut av et kundeforhold hos oss i form av bedre likviditet, eventuelt unngå tvangssalg
  • Lån må sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Belåningsgrad vurderes ut ifra boligens beliggenhet og omsettlighet, og kan være inntil 75 - 80 % av verdien
  • Det forutsettes betjeningsevne i form av faste inntekter eller at innfrielse er basert på fremtidig salg
  • Passer meget godt for refinansiering av kredittkort

Låneeksempel: Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, etableringsgebyr 2%, totalt kr 3.582.298 ,-