Betalingsterminal for butikk

Som bedrift kan du leie eller kjøpe betalingsterminal hos oss til bruk i butikk. Velg mellom en stasjonær-, mobil- eller kasseintegrert betalingsterminal. Som standard settes det opp en brukerstedsavtale om kortbetaling med BankAxept. Vi kan også sette opp avtale om å ta imot betaling fra de vanligste kredittkortene som Visa og MasterCard.

  • Våre systemer tar alle typer terminaler.
  • Oppgjøret kommer på konto senest neste virkedag.

Banken har et samarbeid med Nets som er den største forhandler av terminaler i Norge, men terminaler fra alle leverandører kan brukes mot dere oppgjørskonto. Vi hjelper deg med å avdekke hvilken terminal som passer best for din bedrift.

Oppgjøret garanteres og kommer på konto senest neste virkedag uten at dere trenger å foreta dere noe mer. Det gir dere i tillegg store besparelser ved kontanthåndtering, både økonomisk og sikkerhetsmessig. Faktura kjøres 3. virkedag hver måned. 

For å bestille betalingsterminal gå inn på betalingsterminal.no -> velg terminalen du ønsker -> velg din bank fra listen. Du blir kontaktet av Nets innen kort tid som hjelper deg videre i prosessen.

For spørsmål rundt terminalløsning og faktura, kontakt Nets kundeservice 0 89 89 - valg 2 for terminal - valg 4 for faktura. 

Se avtalevilkår for EFTPOS